Dendroica pinuspinsanger

Af Jacob Keck

Geografisk rækkevidde

fyrresanger,Dendroica pinus, strækker sig over det meste af det østlige Nordamerika. Deres nordlige rækkevidde strækker sig til de sydligste dele af Manitoba, Ontario og Quebec i Canada. Den sydlige udstrækning af deres rækkevidde strækker sig fra Florida til den sydlige spids af Texas. Den østlige grænse af området er Atlanterhavskysten af ​​USA (USA) og Canada, mens dens vestlige rækkevidde løber gennem de amerikanske stater Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Arkansas og Texas. Yngleområdet for fyrresanger dækker meget af deres generelle udbredelse med undtagelse af dele af det sydlige Texas og Louisiana. På trods af det store yngleområde er det værd at bemærke, at ynglebestandene ofte er ret isolerede i de centrale dele af deres udbredelsesområde. Vinterrækken af ​​fyrresanger omfatter meget af den sydlige del af deres yngleområde, hvilket er usædvanligt for en skovsanger. Deres vinterområde strækker sig så langt mod nord som midten af ​​Arkansas, det sydlige Tennessee, såvel som det sydlige Virginia.(Chapman, 1907; Dunne, 2006; Harrison, 1984; Rodewald, et al., 2011; Sibley, 2003)

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende

Habitat

Fyrresanger kan næsten udelukkende findes i fyrreskove undtagen under træk, hvor de kan findes i levesteder med få eller ingen nåletræer, foruden fyrreskove. Der synes at være en præference for åbne fyrreskove; dog er de fundet i tætte nåletræsbevoksninger eller i små lommer af fyrretræer i en overvejende løvskov.(Chapman, 1907; Dunne, 2006; Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Sibley, 2003)



  • Habitatregioner
  • tempereret
  • terrestrisk
  • Terrestriske biomer
  • taiga
  • Skov

Fysisk beskrivelse

Fyrsanger er større skovsanger med et gennemsnitligt vingefang på 22 cm og en gennemsnitlig længde på 14 cm. Den gennemsnitlige masse af fyrresanger er omkring 12 g, men der er registreret individer med kropsmasser fra 9,4 til 15,1 g. Den gennemsnitlige stofskiftehastighed for fyrresanger er 30,6 cm^3 ilt i timen.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Dunne, 2006; Sibley, 2003)



Der er ingen data om kønsdimorfi i størrelse for fyrresangere, men deres kønsdimorfi i fjerdragt er velkendt. Fyrsangere udviser meget mere afdæmpede toner end mange andre sangfugle. Han avlsfjerdragt omfatter en oliven til gul krone med samme farve, som deles af øret og kappen. I modsætning til den lidt triste krone vil der være gule orbitalfjer og gule lores, malar og svælg. Brystet er gult med olivenstriber, der falmer ind i en hvid mave med en vis fortsættelse af olivenstriberne. Dækfjer, primære, sekundære, tertialer og halen er grålige i farven med nogle svage vingestænger. Benene, fødderne og næbet er mørke i farven.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Dunne, 2006; Sibley, 2003)

Ikke-ynglende hanner og hunner har en tendens til at ligne noget i fjerdragt, som i mønster ligner den kvindelige avlsfjerdragt, bortset fra mere afdæmpet i farven med mere oliven og brune toner. Hunnerne i første år er meget afdæmpede i farven, selvom de bevarer de samme karakteristiske aftegninger. Nyfødte fyrresanger er altriciale og udvikler til sidst mørkebrune, dunede fjer.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Dunne, 2006; Sibley, 2003)



  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • køn farvet eller mønstret forskelligt
  • mandlige mere farverige
  • Rækkevidde masse
    9,4 til 15,1 g
    0,33 til 0,53 oz
  • Gennemsnitlig masse
    11,9 g
    0,42 oz
  • Gennemsnitlig længde
    14 cm
    5,51 tommer
  • Gennemsnitligt vingefang
    22 cm
    8,66 tommer
  • Gennemsnitlig basal metabolisk hastighed
    30,6 cm3.02/g/time

Reproduktion

Lidt er kendt om fyrsangers frieri-adfærd. Der er nogle beviser, der tyder på, at magebevogtning finder sted, og at hanner er blevet observeret at være antagonistiske over for andre hanner. Det menes, at de er monogame gennem ynglesæsonen, uden at der registreres ekstra parkopulationer. Det er ukendt, om par forbliver koblet i mere end én ynglesæson.(Morse, 1989; Rodewald, et al., 2011)

hund agility t shirts
  • Parringssystem
  • monogam

Fyrsanger begynder normalt at bygge rede i slutningen af ​​marts til begyndelsen af ​​juni i nord. Reder bygges næsten altid i en af ​​15 arter i slægtenPinus. Reder konstrueres normalt mellem 8 og 12 meter over jorden, selvom det ikke er så ualmindeligt at finde en rede mellem 3 og 35 meter høj, og der er én rapport om rede i jorden. Reder bygges næsten udelukkende på vandrette grene, ofte ved en gaffel, som giver en solid base til at bygge en rede. Deres kompakte skålreder er konstrueret af strimler af bark, plantestængler, fyrrekviste og blade bundet med silke fra larvekokoner eller edderkoppespind. Reder fores derefter med fjer, hår og blødt plantemateriale. Redebygning udføres næsten udelukkende af hunner, men mænd ledsager ofte deres kammerater, mens de ofte synger.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Dunne, 2006; Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Reed, 1965)

Der lægges en kobling på 4 hvidplettede æg, selvom der i sjældne tilfælde lægges 3 eller 5. Æggene inkuberes næsten udelukkende af hunner, men hannerne er kendt for at fodre makkers under ægrugning, som varer i en periode på 12 til 13 dage. Nyfødte er klar til at forlade reden efter cirka 10 dage. Et par fyrresanger kan have 1 til 3 koblinger om året. Det menes, at individer er seksuelt modne efter et år, men der er ingen direkte beviser, der understøtter dette.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Dunne, 2006; Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Reed, 1965)



  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Fyrsanger vil ruge 1 eller 3 kløer om året.
  • Parringssæson
    Ynglesæsonen for fyrresanger finder sted fra slutningen af ​​marts til begyndelsen af ​​juni.
  • Range æg pr. sæson
    3 til 5
  • Tid til klækning
    12 til 13 dage
  • Gennemsnitlig flyvealder
    10 dage
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (kvinde)
    1 år
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (mandlig)
    1 år

Hunnerne bygger både reder og udfører alle inkubationsopgaver. I disse perioder vil hannerne lejlighedsvis bringe mad til deres kammerater samt synge for at forsvare territoriet. Ungerne fødes altricial og fodres af begge forældre, indtil de er klar til at forlade reden. Tidspunktet for uafhængighed er i øjeblikket ukendt, men forældrene fortsætter sandsynligvis med at passe deres yngel i flere dage efter at de er blevet flået.(Baicich and Harrison, 2005; Ehrlich, et al., 1988; Rodewald, et al., 2011)

mudrede hundepoter
  • Forældreinvestering
  • altrisk
  • mandlige forældres omsorg
  • kvindelige forældres omsorg
  • forbefrugtning
    • forsyning
    • beskytter
      • kvinde
  • forklækning/fødsel
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før fravænning/flygning
    • forsyning
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde

Levetid/Længde

Lidt vides om fyrresangerens levetid, men det ældste registrerede båndede individ var 6 år gammelt, da det blev genfanget for anden gang.('Longevity Records Of North American Birds', 2011; Rodewald, et al., 2011)

  • Rækkevidde levetid
    Status: vild
    6 (lave) år

Opførsel

Fyrsangere vil hoppe både på substrat og på træer. De vil også klatre og ned i træstammer for at komme fra gren til gren. Fyrresangere vil jævnligt pudse sig selv i op til 15 minutter. Enkeltpersoner vil lejlighedsvis vise halepumpning. Fyrsanger har flugt, der er ret typisk for sangfugle med uregelmæssige vingeslag. Dette er en vandrende art, der flytter for at tilbringe en anden del af året i to forskellige regioner. Nogle sydlige befolkninger kan forblive i relativt det samme område året rundt. Fyrresangere gennemfører de fleste aktiviteter i løbet af dagen, men vil migrere natligt. Denne art er mest aktiv ved daggry i ynglesæsonen, når hannerne synger kraftigt fra trætoppene inden for deres territorier.(Baicich og Harrison, 2005; Chapman, 1907; Rodewald, et al., 2011)



  • Nøgleadfærd
  • trælevende
  • fluer
  • daglige
  • bevægelig
  • vandrende
  • territoriale
  • Områdets størrelse
    1.000 til 10.000 m^2

Hjemmebane

Lidt er kendt om territoriets størrelse, der opretholdes af fyrresanger. Det største registrerede område var 1 hektar, mens det mindste var 0,1 hektar. Det menes, at habitatkvaliteten i høj grad påvirker territoriets størrelse.(Rodewald, et al., 2011)

Kommunikation og opfattelse

Som de fleste sangsangere synger kun fyrresangere. I modsætning til de fleste andre sangfugle kan hanner høres synge hele året, selvom der er en mærkbar stigning i hyppigheden af ​​deres sange i den tidlige del af ynglesæsonen. Sangene er korte og varer typisk kun et sekund eller to. Deres sang er karakteriseret som en kort hurtig triller, der kan have en hel del improvisation. Noder er ofte ens i tonehøjde og lidt slørede. Begge køn foretager også kontaktopkald, som er høje kvidren af ​​kort varighed. Sjældent foretager de et flyopkald, der lyder som 'seet', men dette opkald er ofte meget svagt og høres derfor sjældent.(Chapman, 1907; Dunne, 2006; Rodewald, et al., 2011; Sibley, 2003)



rymadil overdosis
  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Som næsten alle sangfugle består fyrresangerens kost for det meste af insekter og edderkopper. Det meste fouragering foregår i de midterste til øvre områder af fyrretræer og lejlighedsvis i løvfældende træer. Når leddyr er knappe, er de i stand til at have mere varieret kost, der inkluderer fyrrefrø, frugt og bær. I løbet af vinteren er de blevet registreret, når de spiser majs, solsikkefrø og suet fra foderautomater. Fyrresangere får sandsynligvis alt det vand, de har brug for, fra deres mad, fordi der ikke er rapporter om enkeltpersoner, der drikker, og de bliver ofte fundet rede langt fra enhver vandkilde.(Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Rodewald, et al., 2011)

  • Primær diæt
  • kødædende
    • insektæder
  • Animalske fødevarer
  • insekter
  • terrestriske leddyr uden insekter
  • Plantefødevarer
  • frø, kerner og nødder
  • frugt

Predation

Der findes kun få oplysninger om prædation på fyrresanger, men der er mindst én beretning om ægpredation afblåjaks.(Beane og Alford, 1990; Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Rodewald, et al., 2011)

Økosystem roller

Fyresangere har været kendt for at slutte sig til blandede artsflokke under migration, som indeholder både sangfugle og andre spurvefugle. Fyrsanger er også ualmindelige værter forbrunhovedet kofugle. Brunhovedet hunkøfugle kan fjerne de eksisterende sangeræg eller blot tilføje deres egne. Som svar på dette er nogle fyrresangere blevet bemærket til at begrave de fremmede æg i bunden af ​​reden. Fyrsanger er kendte værter for endoparasitter fra slægternePlasmodium(forårsager malaria),Leucocytozoon, ogHæmoproteus. Fyrsanger er også kendte værter forkaninflåter,lusefluer,fluer, oghjorte tæger.(Beane og Alford, 1990; Dunne, 2006; Ehrlich, et al., 1988; Harrison, 1984; Rodewald, et al., 2011)

Kommensale/snyltede arter

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Fyrresanger kan generere en lille mængde økoturisme fra fuglefolk. De kan også gavne mennesker ved at indtage insekter, som er skadedyr for mennesker.(Rodewald, et al., 2011)

  • Positive påvirkninger
  • økoturisme
  • bekæmper skadedyrspopulationen

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Der er ingen kendte negative økonomiske påvirkninger fra fyrresanger.(Rodewald, et al., 2011)

Bevaringsstatus

Fyrsanger er i øjeblikket opført som en art af mindst bekymring. Denne art optager et stort udbredelsesområde i det meste af det østlige USA, men dens udbredelse er truet af skovhugst og udvikling, hvilket forårsager tab af levesteder og fragmentering. Fremtidige undersøgelser bør fokusere på virkningerne af dette tab af levesteder og sikre, at bestandene er store nok til at bestå.(Dunne, 2006; Rodewald, et al., 2011)

Bidragydere

Jacob Keck (forfatter), Northern Michigan University, Mary Martin (redaktør), Northern Michigan University, Rachelle Sterling (redaktør), Special Projects, Catherine Kent (redaktør), Special Projects.