Egretta caerule en lille blå hejre

Af Kate Thome

Geografisk rækkevidde

The Little Blue Heron findes langs Atlanterhavskysten fra Massachusetts til Florida, men er mest udbredt langs den Mexicanske Golf. Den yngler også i Vestindien og langs begge mexicanske kyster gennem Mellemamerika og ind i Sydamerika. Dens rækkevidde kan også strække sig ind i Amazonasbassinet, Caribien og de mere nordlige regioner i Nordamerika. (Riegner 1998)

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende
  • neotropisk
    • hjemmehørende

Habitat

SelvomEgretta caerulealever ofte i nærheden af ​​saltvand, det er hovedsageligt en indlandsfugl. De foretrækker ferskvandsområder såsom damme, søer, moser, sumpe og laguner, men indtager også nogle gange oversvømmede og tørre græsarealer eller havkystlinjer. (Riegner 1998, Terres 1980, Tarski 2001)



  • Terrestriske biomer
  • Skov
  • regnskov
  • krat skov

Fysisk beskrivelse

Den lille blå hejre er en lille, mørk fugl, der varierer fra 63-74 centimeter i længden. Den kan have et vingespredning på op til 1,04 meter. Kønnene ligner hinanden, men de unge ser meget anderledes ud end de voksne. En voksen kan kendes på sit lilla-rødbrune hoved og hals. Resten af ​​fjerdragten er skifergrå. Den lange hals holdes normalt i en 'S'-formet kurve, mens fuglen er i hvile eller på flugt. Hejrens lange, slanke næb buer let nedad og er også mørkegrå, men har en sort spids. Øjnene er gule, og ben og fødder er mørke. Ungerne er ulig nogen anden hejre, fordi de har helt hvid fjerdragt. De har en blå næb med sort spids og kedelige grønne ben. De forbliver hvide gennem deres første sommer, efterår og ind i vinteren, men begynder at smelte i februar til en voksens mørke farve. (Terres 1980; Tarski 2001)



  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • bilateral symmetri
  • Gennemsnitlig masse
    396 g
    13,96 oz
  • Gennemsnitlig masse
    215,6 g
    7,60 oz
    AnAge

Reproduktion

De blege, blågrønne æg af den lille blå hejre lægges i april. De kan lægge fra 3-5 æg, men lægger i gennemsnit 4-5. Denne proces tager 5-8 dage, hvor der lægges et æg hver anden dag. Begge køn ruger æggene, indtil de klækkes om 22-24 dage, og fjern derefter hurtigt æggeskallerne fra reden. Det kan tage omkring 5 dage, før alle ungerne kommer frem. Selvom ungerne kan løfte hovedet, tilbringer de det meste af tiden med at ligge på redebunden. Begge forældre fodrer dem ved at tabe mad i reden og senere placere det direkte i ungernes mund. Om cirka 3 uger er ungerne klar til at forlade reden på korte ture langs omkringliggende grene. Når de er 30 dage gamle, er de i stand til at flyve og forlader periodisk redeområdet. Kort efter, 42-49 dage, er ungerne alene. Små blåhejrer kan yngle, når de er et år gamle. De er blevet registreret som lever mere end 7 år i naturen. (Riegner 1998, Terres 1980, Katusic 1998)

  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Gennemsnitlige æg pr. sæson
    4
    AnAge
  • Gennemsnitlig tid til klækning
    23 dage
    AnAge

Levetid/Længde

Opførsel

Flugten afEgretta caeruleaer yndefuld og stærk. Deres vingeslag er hurtigere end større hejrer, og de flyver med hovedet nedad og benene strakt bagud. De er normalt tavse, men giver nogle gange en lav klukkende eller kvækkende lyd. Deres lyde under kampe er meget forskellige og ligner skrigene fra papegøjer.



Små blåhejrer er ikke energiske fugle. De vil nogle gange gå hurtigt eller endda løbe, men ses normalt gå langsomt og omhyggeligt langs moser. Under jagt er disse fugle ensomme, men de yngler sammen i små eller store kolonier.

elwood grim hund

Før parring strækker hannerne nakken opad med næbben pegende opad og indtager derefter en sammenkrøbet stilling. Deres bevægelser omfatter næbbeknap, vokalisering og nakkesving. Hvis en hun er imponeret, vil hun nærme sig ham. Deres første møde kan være meget aggressivt, men efter et stykke tid erstattes dette med tegn på hengivenhed såsom fjernivning og krydsning af nakken. Hannen samler derefter pinde for at præsentere for hunnen, hæver sine faner og nipper i hendes fjer, mens hun placerer pindene i en redestruktur. Den spinkle rede bygges normalt op til 3-4,5 meter over jorden eller vandet, men kan blive helt op til 12 meter. (Riegner 1998, Terres 1980)

  • Nøgleadfærd
  • fluer
  • bevægelig

Kommunikation og perception

  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Egretta caeruleafodre hovedsageligt i dagtimerne. De er kødædende, med deres kost bestående af fisk, frøer, firben, slanger, skildpadder og krebsdyr såsom spillemandskrebs, krebs og rejer. De spiser også akvatiske insekter og edderkopper. Når sumpe og moser bliver tørre, lever de af græshopper, fårekyllinger, biller og andre græsarealer.



medications for mange

Den lille blå hejres lange ben gør den i stand til at vade i vandet, hvor den går langsomt langs et område for at lokalisere bytte, ofte går den tilbage eller står ubevægelig. Nogle gange river de jorden med foden for at forstyrre byttets bevægelse og strækker deres lange halse for at kigge ned i vandet. Deres lange næb bruges til at stikke og æde byttet. Omfattende undersøgelser viste, at hejrens fangst af byttedyr var omkring 60 procent. (Terres 1980, Riegner 1998)

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Den lille blå hejre er fornøjelig at se og hjælper med at kontrollere insektpopulationer. (Riegner 1998)

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Den lille blå hejre har ingen negativ indflydelse på mennesker.



Bevaringsstatus

Det største problem for disse fugle er tabet af deres vådområders levesteder. Små blåhejrer har brug for rene, uforstyrrede vådområder til fodring og yngle. Kolonier går tabt på grund af rydning af skove og dræning af damme, søer og vådområder. Brugen af ​​pesticider har også forårsaget udtynding af æggeskal. Bestanden har været faldende, og den lille blå hejre anses for at være truet og af særlig bekymring i nogle kystområder. (Katusic 1998, Riegner 1998)

Andre kommentarer

Den lille blå hejre omtales nogle gange som den blå trane, levee walker eller lille blå trane.



De har et passende forhold til White Ibises (Eudocimus). Ibiserne rører mad op, mens de går, og øger antallet af byttedyr, der er tilgængelige for de små blå hejrer. Hejrerne gavner, mens ibiserne er upåvirkede. (Riegner 1998, Terres 1980)

Bidragydere

Kate Thome (forfatter), Milford High School, George Campbell (redaktør), Milford High School.