Elanoides forficatus svalehaledrage

Af Jansi Maganti

Geografisk rækkevidde

Elanoides forficatus, ellers kendt som den amerikanske svalehaledrage, findes primært i det sydøstlige USA, fra Louisiana til South Carolina. Det meste af den kendte befolkning er centreret i den sydlige spids af Florida. Om vinterenE. forficatusmigrerer til Sydamerika.(Dunne, 1995; Farrand, Jr., 1988)

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende
  • neotropisk
    • hjemmehørende

Habitat

Svalehaledrager optager skovklædte sumpe, åbne skove, søbredder og ferskvandsmoser. De yngler i nærheden af ​​vandkilder i høje træer, alt fra 18 til 40 meter over jorden.(Ehrlich, et al., 1988; National Geographic Society, 2002; Weidensaul, 2004; Wetmore, 1965)



  • Habitatregioner
  • tempereret
  • tropisk
  • terrestrisk
  • Terrestriske biomer
  • Skov
  • Akvatiske biomer
  • kystnære
  • Vådområder
  • marsk
  • sump
  • Andre habitatfunktioner
  • river
  • Rækkevidde højde
    0 (lav) m
    0,00 (lav) ft

Fysisk beskrivelse

Det mest bemærkelsesværdige træk vedE. forficatuser den dybt kløvede svalelignende hale, som adskiller denne drageart fra dens slægtninge,Mississippi drageroghvidhalede glenter. Halens struktur gør det muligt for denne drage at flyve godt ved lave hastigheder. Vingerne er lange og tynde, hvilket også muliggør flyvning ved høje hastigheder.(Dunne, 1995; Farrand, Jr., 1988)



Svalehaledrager er monomorfe. Voksne har sorte vinger med hvide undersider, hvide hoveder, halse og underside. Halen og oversiden er iriserende sorte med striber af grøn, lilla og bronze. Unge dyr ligner voksne, men med let stribede hoveder og underside, samt kortere, hvide haler.(Dunne, 1995; Farrand, Jr., 1988; Hausman, 1948)

Svalehaledrager har en kropslængde på mellem 49 og 65 cm. Vingefanget er fra 114 til 127 cm. Den gennemsnitlige vægt af hanner er 441 g og den gennemsnitlige vægt af hunner er 423 g, selvom hunnerne kan være lidt større i størrelse.(Hausman, 1948; National Geographic Society, 2002; Weidensaul, 2004; Hausman, 1948; National Geographic Society, 2002; Weidensaul, 2004)



ncaa beslag maskotter
  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • køn ens
  • kvinde større
  • Rækkevidde masse
    423 til 441 g
    14,91 til 15,54 oz
  • Rækkevidde
    49 til 65 cm
    19,29 til 25,59 tommer
  • Gennemsnitlig længde
    58 cm
    22,83 tommer
  • Range vingefang
    114 til 127 cm
    44,88 til 50,00 tommer
  • Gennemsnitligt vingefang
    122 cm
    48,03 tommer

Reproduktion

Svalehaledrager er monogame, selvom parbindinger ikke nødvendigvis opretholdes mellem ynglesæsonerne. Hunner og hanner vil nærme sig hinanden på en vandret trægren. Hunnen vil hurtigt gå under lemmen eller vende sig, bøjet fremad med vingerne udstrakt. Hannen lander på ryggen og drapererer sine vinger over hunnen, hvorefter parringen sker. Der er også frierifodring.(Ehrlich, et al., 1988; Johnsgard, 1990; National Audubon Society, 2001)

  • Parringssystem
  • monogam

Svalehaledrager yngler en gang om året, normalt i april. De producerer høje skinger, hvinende kald og fløjter i løbet af parringssæsonen. Hunnerne lægger normalt to æg pr. Æggene inkuberes i cirka 28 dage, og spædeperioden varer alt fra 36 til 42 dage. Unge kan tage yderligere 2 uger eller mere for at blive selvstændige.(Johnsgard, 1990; National Audubon Society, 2001; Wetmore, 1965)

  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Svalehaledrager yngler en gang årligt.
  • Parringssæson
    Ynglesæsonen er kort og indtræffer normalt i april måned.
  • Range æg pr. sæson
    3 (høj)
  • Gennemsnitlige æg pr. sæson
    to
  • Gennemsnitlig tid til klækning
    28 dage
  • Range fledging alder
    36 til 42 dage
  • Tid til uafhængighed
    50 (lave) dage

Man ved ikke meget om graden af ​​forældrenes investering i svalehaledrager. Begge forældre ruger æggene. Når den ene forælder kommer ind for at sidde på æggene, flyver den anden direkte op fra reden. Den indkommende forælder svæver over reden og slår sig forsigtigt ned. Unge er altriske. Hos deres nære slægtninge bringer hannerne mad tilbage, mens hunnerne ser på ungerne og beskytter reden. Mod slutningen af ​​redeperioden vil begge forældre jage. Efter flyveflugten fortsætter de voksne med at sørge for mad til deres unger.(National Audubon Society, 2001; Wetmore, 1965)



  • Forældreinvestering
  • altrisk
  • forbefrugtning
    • forsyning
    • beskytter
      • kvinde
  • forklækning/fødsel
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før fravænning/flygning
    • forsyning
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før-uafhængighed
    • forsyning
      • han-
      • kvinde

Levetid/Længde

Der er ingen specifik information tilgængelig om levetiden afE. forficatus, men levetiden for enhvidhaledrageblev registreret til at være næsten 6 år.(Clapp, et al., 1982; National Audubon Society, 2001)

Opførsel

Svalehaledrager kan være ensomme eller sociale fugle. Ofte yngler de tæt på hinanden, og store forsamlinger før migration er blevet bemærket i områder med rigelige fødekilder. Svalehaledrager er også kendt for at jage i små grupper.(DeWitt, 1989; Weidensaul, 2004; Wetmore, 1965)

  • Nøgleadfærd
  • trælevende
  • fluer
  • glider
  • daglige
  • bevægelig
  • vandrende
  • ensomme
  • Social
  • koloniale

Hjemmebane

Selvom hjemmeområdet størrelse påE. forficatuser ikke kendt, hjemmeområdet for en nær slægtning,sortskuldrede drager, er cirka 2 kvadratkilometer.(Johnsgard, 1990; Johnsgard, 1990)



yorkie anus kirtler

Kommunikation og perception

Svalehaledrager kommunikerer primært gennem råb, korte, svage, høje fløjter og kvidren, normalt under jagt eller i parringssæsonen. De bruger også visuelle skærme, herunder stillinger forbundet med frieri og parring. Ligesom andre rovfugle bruger svalehaledrager primært synet til at jage føde.(Wetmore, 1965)

  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Svalehaledrager er primært insektædende, de snupper og lever af flyvende insekter i luften, men de er også kendt for at fange andre byttedyr, såsom slanger, frøer og redeunger og unger. De svæver ikke og spiser normalt bytte midt på flyvningen. De drikker også under flugten på en måde, der ligner svaler, ved at skumme vandet.(Farrand, Jr., 1988; National Geographic Society, 2002)



  • Primær diæt
  • kødædende
    • spiser terrestriske hvirveldyr
    • insektæder
  • Animalske fødevarer
  • fugle
  • padder
  • krybdyr
  • insekter

Predation

Lidt er kendt om rovdyr af svalehaledrager, men unger bliver ofte forgrebet af ugler, især store hornugler (Bubo virginianus).(Thin, 1995)

Økosystem roller

Der er lidt kendt om den rolle, som wallow-tailed drager spiller i deres oprindelige økosystem, selvom det kan formodes, at de hjælper med at kontrollere insektpopulationer.

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Svalehaledrager bidrager til kontrol af insektpopulationer i levesteder, de besætter. De er også dejlige fugle, der tiltrækker økoturisme.(Hausman, 1948)

  • Positive påvirkninger
  • økoturisme
  • bekæmper skadedyrspopulationen

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Der er ingen kendte bivirkninger afE. forficatuspå mennesker.

Bevaringsstatus

Elanoides forficatuser ikke blevet klassificeret som en truet art. Før 1980 blev disse fugle fundet så langt som til det nordlige Midtvesten, men på grund af skovning, dræning af sumpe og skydning faldt bestandene ind og findes nu kun i det sydlige USA, hovedsageligt i Florida og tropiske levesteder om vinteren. De er beskyttet af U.S. Migratory Bird Act.

Andre kommentarer

Svalehaledrager er også kendt som gaffelhaledrager, svalehøge, hvepsehøge og slangehøge.(Hausman, 1948; Wetmore, 1965)

Bidragydere

Tanya Dewey (redaktør), Animal Agents.

Jansi Maganti (forfatter), Kalamazoo College, Ann Fraser (redaktør, instruktør), Kalamazoo College.

hvorfor hader hunde bade