Fregata andrewsiChristmas Island fregatfugl

Af Andrew Jasonowicz

Geografisk rækkevidde

Christmas Island fregatfugle får deres navn fra det faktum, at de udelukkende yngler på Christmas Island, en ø ud for Australiens nordvestlige kyst i Det Indiske Ocean. Når de ikke yngler, spænder juleøens fregatfugle vidt i hele Sydøstasien og Det Indiske Ocean og ses lejlighedsvis nær Sumatra, Java, Bali, Borneo, Andaman-øerne og Keeling-øerne.('National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)

  • Biogeografiske regioner
  • Orientalsk
    • hjemmehørende
  • australsk
    • hjemmehørende
  • Det indiske ocean
    • hjemmehørende

Habitat

Christmas Island fregatfugle kan findes i de tropiske og subtropiske farvande i Det Indiske Ocean. Det meste af deres tid tilbringes på havet, den minimale tid, der tilbringes på land, er til rastning og yngle. Denne art vil raste i fællesskab og sammen med andrefregatfuglarter også. Rute- og ynglepladser er fortrinsvis høje, da juleøens fregatfugle har store problemer med at tage af fra siddepinde mindre end 3 meter i højden. De yngler udelukkende i den lave tørre skov på Christmas Island. Denne art foretrækker varmere vand med lavt saltindhold.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)



  • Habitatregioner
  • tropisk
  • terrestrisk
  • saltvand eller hav
  • Terrestriske biomer
  • Skov
  • Akvatiske biomer
  • pelagisk
  • kystnære

Fysisk beskrivelse

Christmas Island fregatfugle er store sorte havfugle med dybt kløvede haler og lange krogede næb. Begge køn deler en tydelig hvid maveplet og blege stænger på overvingen. Hunnerne er større end deres mandlige modstykker med en vægt på henholdsvis 1550 g og 1400 g. Hannerne har en rød gular pose og næbben er mørkegrå. Hunnerne har en sort hals og en lyserød næb. Hunnerne har en hvid krave, og maveplasteret strækker sig til brystet såvel som aksillærerne som en spore. Ungdyr har en tydelig blå næb samt et bleggult hoved, kroppen er for det meste brun med en sortlig hale.(Benstead og McClellan, 2007; Fairbairn og Shine, 1993; Freedman, 2003; Harrison, 1983)



  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • kvinde større
  • køn farvet eller mønstret forskelligt
  • Rækkevidde masse
    1550 (høj) g
    54,63 (høj) oz
  • Rækkevidde
    89 til 100 cm
    35,04 til 39,37 tommer
  • Range vingefang
    206 til 230 cm
    81,10 til 90,55 tommer

Reproduktion

Generelt parrer Christmas Island fregatfugle sig ikke med partnere fra tidligere år; hver sæson vælges nye makkere samt nye redepladser. I slutningen af ​​december vælger hannerne udstillingssteder, hvor de puster deres lyse røde gular-pung op for at tiltrække hunner. Par er normalt dannet i slutningen af ​​februar. Reden bygges derefter på udstillingsstedet. Christmas Island fregatfugle er koloniale redere, og der er kun 3 kendte kolonier på øen, golfbanen, Dyers og Cemetery. Christmas Island fregatfugle ser ud til at være mere selektive i deres redesteder end de andre medlemmer af slægtenFregat. De foretrækker at rede på steder i læ for kraftig vind for at sikre sikre landinger. Redepladser for Christmas Island fregatfugle er placeret under de øverste grene af et udvalgt træ. Denne art er meget selektiv i valget af træarter brugt til rede, undersøgelser af golfbanekolonien har vist, atTerminalia catappaogCeltis fearensiser de foretrukne arter af redetræ, der udgør 65,5% af de valgte træer. Redning forekommer også hos nogle arter afFicus, men er mindre almindelig. Det bemærkes også, at alle disse træarter forekommer på hele øen, men ynglen er begrænset til de 3 hovedkolonier.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004; 'The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000; Freedman, 2003)

  • Parringssystem
  • monogam

Det tager over 40 dage for et par at ruge et enkelt æg. Ungerne klækkes generelt overalt fra midten af ​​april til slutningen af ​​juni. Afkommet er meget langsomt voksende, men ser ud til at vokse hurtigere end ungerne af andre fregatfuglearter. Det tager femten måneder at opdrætte en kylling, så opdræt finder kun sted hvert andet år, selvom det ikke vides, om begge forældre er nødvendige for hele tiden. Hannerne kan forsøge at parre sig hvert år.(Freedman, 2003; 'Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004; Freedman, 2003)



  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Par yngler hvert andet år, det er endnu ikke bekræftet, om hannerne forsøger at yngle hver sæson.
  • Parringssæson
    Ynglesæsonen anslås at vare 9 til 10 måneder.
  • Gennemsnitlige æg pr. sæson
    en
  • Gennemsnitlig tid til klækning
    40 dage
  • Gennemsnitlig tid til uafhængighed
    15 måneder
  • Alder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (kvinde)
    5 til 7 år
  • Alder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (mandlig)
    5 til 7 år

Femten måneder er nødvendige for et par at opdrage en ung til uafhængighed. Begge forældre hjælper med at ruge ægget og fodre kyllingen, når den er udklækket. Generelt fodres de ældre unge af den kvindelige forælder hyppigere end hannen, selvom der har været observationer af hanner, der fodrer fritflyvende afkom, der er mindst 8 måneder gamle. Omkring 15 til 20 % af de æg, der lægges, er unger. Nogle grupper er i stand til at opdrætte 60 % af nestlingerne med succes. Det anslås, at et ynglepar tager tyve til 25 års yngleforsøg eller mere for at erstatte sig selv.('The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000; 'National Recovery Plan for the Christmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004; 'The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000; 'National Recovery Figate Island ; Fregata andrewsi', 2004; 'The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000; Freedman, 2003)

  • Forældreinvestering
  • altrisk
  • forbefrugtning
    • forsyning
    • beskytter
      • kvinde
  • forklækning/fødsel
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før fravænning/flygning
    • forsyning
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før-uafhængighed
    • forsyning
      • han-
      • kvinde
    • beskytter
      • han-
      • kvinde

Levetid/Længde

Dødeligheden blandt Adult Christmas Island fregatfugle er 4% årligt, hvilket giver dem en gennemsnitlig levetid på 25,6 år, det spekuleres i, at de kan leve til alderen 40 til 45 år.('National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)

hundebegivenheder 2019
  • Typisk levetid
    Status: vild
    45 (høje) år
  • Gennemsnitlig levetid
    Status: vild
    25,6 år

Opførsel

Christmas Island fregatfugle er dygtige flyvere, der tilbringer dage ude på havet på vingen. De er i stand til at svæve til imponerende højder. De foretrækker at fouragere i varmt vand med lavt saltindhold. Christmas Island fregatfugle er ensomme, når de fouragerer og lever i kolonier for at yngle. De er aktive i løbet af dagen.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; Freedman, 2003)



  • Nøgleadfærd
  • fluer
  • daglige
  • bevægelig
  • nomadisk
  • ensomme
  • koloniale

Hjemmebane

Det menes, at unge juleø-fregatfugle stort set er nomadiske, indtil de modnes, da voksne generelt ikke ses langt fra juleøen. Omstrejfere er blevet set nær Java, Sumatra, Borneo, Bali, Keeling-øerne, Andaman-øen og Nicobar-øerne i Indien.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)

Kommunikation og opfattelse

Christmas Island fregatfugle bruger visuelle tegn til parring, som når hannerne puster deres røde gular-poser til for at tiltrække hunner. De bruger også en række forskellige vokaliseringer til at kommunikere i ynglekolonier. Hanner og hunner karakteristiske vokaliseringer til at kommunikere med hinanden og med deres afkom.

  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Christmas Island fregatfugle er strengt taget overfladefodere. De er i vid udstrækning pisædende og lever af flyvefisk, vandmænd, blæksprutter, store plankton og fiskeribifangster og indmad. Da de er strengt overfladeskummere, nedsænker de generelt kun deres næb, men nogle gange nedsænker de hele hovedet. De har været kendt for at tage æg fra andre reder og bytte unger fra andre fregatfugle. De kaldes nogle gange for 'piratfugle' med henvisning til deres vane med at chikanere andre havfugle til at frigive eller opstøde deres bytte, som de derefter tager.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; Freedman, 2003)



  • Primær diæt
  • kødædende
    • fiskeædende
    • bløddyr
    • spiser andre marine hvirvelløse dyr
  • Animalske fødevarer
  • fugle
  • fisk
  • æg
  • bløddyr
  • vandkrebsdyr
  • cnidarians
  • zooplankton

Predation

Andre juleø-fregatfugle kan forgribe sig på æg og rede. Ellers er der få naturlige rovdyr af fregatfugle. Redekolonier er i isolerede og utilgængelige områder og er beskyttet af de rugende fugle.

sagsøge rogers

Økosystem roller

Christmas Island fregatfugle er vigtige rovdyr for marine hvirveldyr og hvirvelløse dyr, hvor de forekommer.



Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

De mange endemiske fuglearter, der findes på Juleøen, tiltrækker økoturistgrupper af fuglekiggere. Fra 2004 er der et regnskovsrehabiliteringsprogram og et foreslået fregatfugleovervågningsprogram, der har potentialet til at give flere beskæftigelsesmuligheder på øen.('National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)

  • Positive påvirkninger
  • økoturisme
  • forskning og uddannelse

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Der er ingen kendte negative virkninger af Christmas Island fregatfugle på mennesker.

Bevaringsstatus

Fra 1985 blev ynglebestanden af ​​juleø-fregatfugle optalt til 1.620 par, og i 2003 blev antallet af ynglende par anslået til at være 1.171 (+/- 58). Andre skøn på 4.500 for hele befolkningen er blevet foretaget, selvom det er svært at skelne umodneAndrewsi fregatfra andre arter afFregatkan gøre ikke-ynglende populationsestimater unøjagtige. Sammen med befolkningsestimaterne lavet i 1985, blev der også foretaget estimeringer af redeantal, med 100 reder ved Dryers-kolonien, 370 ved Cemetery-kolonien og 850 ved Golfbane-kolonien. Antallet er siden faldet ved tørretumblere til 30 reder. Fra 1987 var der 4 kendte kolonier, de 3 tidligere nævnte og den fjerde var Flying Fish Cove-kolonien, men i 2003 var der kun 2 reder til stede.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000; Benstead og McClellan, 2007)

En af de største trusler mod juleøens fregatfugles succes er den gule skøre myre (Anoplolepis gracilipes). Disse myrer danner superkolonier, der kan stresse træer i en sådan grad, at de dør, hvilket gør de foretrukne redesteder for Christmas Island-fregatfugle utilgængelige. Det spekuleres i, at højere forekomster af dødsfald fra grundstødninger opstår, når fuglene er jordet i disse superkolonier. På grund af dets begrænsede yngleområde og foretrukne redepladser er bestandsantallet af Christmas Island fregatfugle meget følsomme over for ændringer i træantallet.('National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004)

Christmas Island fregatfugle anses for at være kritisk truet af IUCN og er på CITES appendiks I.('Christmas Island Fregatebird; Fregata andrewsi', 2001; 'National Recovery Plan for the Cristmas Island Figatebird; Fregata andrewsi', 2004; 'The Action Plan for Austrlian Birds 2000', 2000)

Bidragydere

Tanya Dewey (redaktør), Animal Agents.

Andrew Jasonowicz (forfatter), Northern Michigan University, Alec R. Lindsay (redaktør, instruktør), Northern Michigan University.