Fregata pragtfulde fregatfugl

Af Martha Calcutt

Geografisk rækkevidde

Storslåede fregatfugle lever langs amerikanske, tropiske kyster. De yngler så langt nord som 25 grader nordlig bredde i Mexico og Florida og så langt sydpå 27 grader sydlig bredde i Brasilien. De er især almindelige i det sydlige Florida, Gulf Coast, de caribiske øer og Mexicos vestkyst.(Diamond og Schreiber, 2002; Stefferud, 1966)

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende

Habitat

Storslåede fregatfugle bygger normalt deres reder af kviste på eller omkring lavtliggende vegetation. Hannerne samler kviste og andre redebyggematerialer, mens hunnerne bliver ved hannernes udstillingsplads og bygger reden der. Reder bygges primært i jordoverfladen, men nogle gange også i træer. Reder er flade eller let hule med en diameter på 25 - 35 cm. De er normalt fuldt udsat for solen for fuglenes solvaner. En koloni af storslåede fregatfugle kan optage omkring 500 m kystlinje med et samlet areal på omkring 22.500 m kvadrat. En koloni med omkring 2500 fuglepar i Barbuda, en lille ø i Caribien, er den største kendte koloni.(Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973)



  • Habitatregioner
  • tropisk
  • terrestrisk
  • saltvand eller hav
  • Akvatiske biomer
  • kystnære
  • Andre habitatfunktioner
  • flodmunding

Fysisk beskrivelse

Hanlige storslåede fregatfugle er helt sorte med undtagelse af brune indre sekundærer på den øvre fløj og tilstedeværelsen af ​​en rød oppustelig halspose kaldet en gular sac. De har også svag lilla glans på hovedet og grøn på halsen, skulderbladene og den øvre vinge. Deres ben og fødder ser tilbage eller grålige ud. Hunnerne er også helt sorte med hvidt bryst og hvide og solbrune aftegninger på vingerne. Deres ben og fødder er kødfarvede eller lyserøde, og de mangler en gular sæk. Hunnerne er generelt 15 % større end hannerne. Umodne storslåede fregatfugle har et hvidt hoved og bryst, mens resten af ​​kroppen er sort. Deres ben, fødder og næb er lys-blågrå.



Deres store hoveder, lange, spidse, smalle vinger og gaflede haler gør dem nemme at skelne selv på afstand. De ses oftest svæve langs kyster i højere højder, og deres silhuet er let genkendelig. De er også genkendelige på deres store størrelse og lange, krogede næb. De har korte ben og små fødder, der ikke er velegnede til at gå eller svømme.(Audubon, 1950; Diamond og Schreiber, 2002; Orr, 1992; 'USGS', 1995)

  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • kvinde større
  • køn farvet eller mønstret forskelligt
  • mandlige mere farverige
  • ornamentik
  • Rækkevidde masse
    1360 til 1815 g
    47,93 til 63,96 oz
  • Rækkevidde
    100 til 230 cm
    39,37 til 90,55 tommer
  • Range vingefang
    90 til 230 cm
    35,43 til 90,55 tommer

Reproduktion

I ynglesæsonen samles han-pregatfregatfugle på mandlige udstillingssteder. De puster deres store, røde gular sække op. Disse sække, mens de er oppustet, kan blive så store, at de skjuler fuglens hoved. Hannerne vibrerer hurtigt med vingerne og læner sig tilbage på halen. De strækker deres vinger ud og kaster deres hoveder tilbage for maksimal visning af gularsækken. Hunnerne inspicerer derefter hannerne. Mens hunnerne forsøger at finde en foretrukken mage, drejer og bøjer hannerne sig for at få deres gularsæk til at se så stor ud som muligt, og de laver også en høj trommestøj under denne visning. Storslåede fregatfugle danner monogame par hver ynglesæson, når hunnerne har udvalgt kammerater. De bevarer dog sjældent den samme partner fra sæson til sæson.(Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973; Madsen, et al., 2004)



  • Parringssystem
  • monogam

Hunnlige storslåede fregatfugle lægger et enkelt æg tre til fire uger efter ynglesæsonens begyndelse. Inkubationstiden for denne art er ikke registreret, men er blevet estimeret til 50 dage. Fordi kvindelige forældreinddragelse fortsætter meget længere end mandlige forældreinddragelse, parrer kvinder sig kun hvert andet år. Hannerne passer sjældent deres unger længere end seks måneder og yngler årligt. Ungdyr nær moden masse før flyveflugt. Kønsmodens alder kendes ikke, men ingen racer, før fjerdragten er i moden fase.(Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973; Trivelpiece og Ferraris, 1987)

corgi ræv
  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • oviparøs
  • Avlsinterval
    Kvindelige storslåede fregatfugle yngler hvert andet år, hannerne forsøger at yngle årligt.
  • Parringssæson
    Storslåede fregatfugle lægger deres æg mellem midten af ​​december og begyndelsen af ​​april.
  • Range æg pr. sæson
    1 (høj)
  • Gennemsnitlige æg pr. sæson
    en
  • Gennemsnitlige æg pr. sæson
    en
    AnAge
  • Gennemsnitlig tid til klækning
    50 dage
  • Gennemsnitlig tid til klækning
    50 dage
    AnAge
  • Range fledging alder
    120 til 200 dage
  • Tid til uafhængighed
    21 til 24 måneder

En storslået fregatfugls æg bliver næsten aldrig udsat, idet den næsten konstant overvåges af en forælder. Unger er altriske og er normalt beskyttet under en rugende forælder. Efter cirka tre uger efterlades de alene i reden i cirka halvdelen af ​​dagslyset, mens forældrefuglene søger efter føde. Begge forældre bidrager til at forsørge unger, men hannerne bidrager med mindre end 40 % af fodringen. Omkring den sjette uge er klækningen væsentligt udviklet og kan forsvare sig selv. Omkring den ellevte uge forlader den mandlige forælder reden og overlader den resterende forældreskab til hunnen. Hunnerne kompenserer herefter ved næsten at fordoble den føde, der gives til rugen. Hunnerne fortsætter med at fodre unger, indtil de flyver og forlader reden. Ofte fortsætter involveringen efter udflugt, op til cirka fire måneder.(Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973; Elorduy, 1995; Osorno og Székely, 2004; Osorno, 1999)

  • Forældreinvestering
  • altrisk
  • forbefrugtning
    • forsyning
    • beskytter
      • kvinde
  • forklækning/fødsel
    • beskytter
      • han-
      • kvinde
  • før fravænning/flygning
    • forsyning
      • han-
      • kvinde
  • før-uafhængighed
    • forsyning
      • kvinde

Levetid/Længde

Mens der er få data om storslåede fregatfugles levetid, anslås det til 30 år. Udover naturlig død er dødeligheden lejlighedsvis forårsaget af destruktive orkaner og menneskeskabte indblandinger i kolonier.(Diamond og Schreiber, 2002)



Opførsel

Storslåede fregatfugle er fugle i det åbne hav. Selvom deres reder er ved kystområder, er disse fugle på flugt det meste af tiden. Ofte flyver de lange afstande over åbent vand langt fra land. Deres vinger er så store, at det er næsten ubesværet at flyve. De drager fordel af updrafts og kan glide over lange afstande uden at slå med vingerne. De bruger deres lange, gaflede haler til at manøvrere. De er en af ​​de eneste fugle med evnen til at ride af en orkans stærke vinde. Mens de normalt er ensomme under flugten, yngler de i kolonier med adskillige andre par. Mens de fodrer, kan de være ekstremt aggressive over for andre dyr. De er ellers føjelige, og mens de er på land, vil de ofte tillade mennesker at komme meget tæt på og endda røre ved dem. Mens deres ben ikke er velegnede til at gå, giver deres stærke, svømmehudsbundte tæer dem mulighed for at sidde, når de ikke flyver. Aggression, selv om den er sjælden, er normalt i form af næb, der snapper og stikker til andre fugle, når de konkurrerer om aborre-seværdigheder. De forsvarer ikke territorium ud over deres små redeområder. Unge interagerer ofte på legende måder.(Berridge, 1934; Diamond og Schreiber, 2002; Peterson og The editors of LIFE, 1963)

  • Nøgleadfærd
  • trælevende
  • fluer
  • daglige
  • bevægelig
  • stillesiddende
  • ensomme
  • koloniale

Hjemmebane

Der er ingen tilgængelige oplysninger om hjemmebanerne for storslåede fregatfugle.

Kommunikation og perception

Storslåede fregatfugle er normalt tavse, men de giver lyd, når de nærmer sig en koloni, når de tigger om mad (klækninger) og under parringsopvisninger. Lidt er kendt om kommunikation mellem fregatfugle.(Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973)



  • Kommunikationskanaler
  • visuel
  • akustisk
  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Storslåede fregatfugle spiser hovedsageligt fisk, såvel som blæksprutter, vandmænd og krebsdyr. Deres kost kan dog variere meget på grund af tilgængelighed af føde og foretrukne jagtteknik. De tre vigtigste jagtteknikker er dypning, kleptoparasitisme og opportunistisk fodring. Når de dypper, glider disse fugle yndefuldt lige over vandoverfladen og skummer overfladen med næbbet for at fange fisk. De er dog kun i stand til at dyppe cirka 15 cm dybt for at undgå at få deres fjer våde. Kleptoparasitisme, tyveri af et andet dyrs mad, er hvordan denne art får et af deres kaldenavne, 'Man-'o-War'. De jager andre fugle, isærmåger,suler,terner, ogbryster. Denne jagt fortsætter, indtil offeret er tvunget til at udtømme deres mad. Storslåede fregatfugle fanger derefter den udsugede mad i luften. De kan også fange den anden fugl ved halefjerene og ryste den, indtil de slipper deres føde. Opportunistisk fodring involverer at spise affald, unge skildpadder ved udklækning og på anden måde drage fordel af alle tilgængelige fødekilder. Storslåede fregatfugle spiser fiskerester kasseret af både, indmad (kasserede dele af dyr, der er uegnede til konsum) fra slagterier og andet affald. Af og til stjæler de mad fra menneskers hænder. Hunnerne spiser mere end hannerne på grund af deres større størrelse og større bidrag til fodring af klækker.(Colixto-Albarrán og Orsorno, 2000; Diamond og Schreiber, 2002; Diamond, 1973; Elphick, 2004; Osorno, et al., 1992; Peterson og The editors of LIFE, 1963)

  • Primær diæt
  • kødædende
    • fiskeædende
  • Animalske fødevarer
  • fisk
  • bløddyr
  • vandkrebsdyr
  • cnidarians

Predation

Der er ingen kendte fugle, der forgriber sig på storslåede fregatfugle. Pattedyr kan nogle gange tage æg og nestlinger. Pragtfulde fregatfugle overvåger dog nøje deres æg og klækker, indtil de er nogenlunde i stand til at forsvare sig, og ynglen sker i kolonier, hvor mange øjne kan holde øje med rovdyr.(Diamond og Schreiber, 2002)



Økosystem roller

Storslåede fregatfugles fødevaner påvirker deres fiskebytte, især flyvefisk (Exocoetidae), samt nogle blæksprutter og krebsdyr. Andre fugle kan lidePelikaner,måger,suler,terner, ogbrysterer ramt af storslået fregatfugle-kleptoparasitisme. Storslåede fregatfugle findes ofte i nærheden af ​​grupper afdelfiner,tunfisk, eller andre rovfisk, der driver meget af deres bytte til vandoverfladen. Dette gør storslåede fregatfugle mere succesfulde, når de bruger en dyppejagtteknik.(Heiling, et al., 2003; Osorno, et al., 1992)

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Storslåede fregatfugle er smukke og kan tiltrække økoturisme. De er også vigtige medlemmer af de sunde økosystemer, de lever i.

  • Positive påvirkninger
  • økoturisme

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Der er ingen kendte negative virkninger af storslåede fregatfugle på mennesker.

Bevaringsstatus

Der er anslået 50.000 til 71.000 ynglende par pragtfulde fregatfugle. Deres antal er tilsyneladende faldende på grund af menneskelige forstyrrelser af redeområder. Der er behov for mere forskning og beskyttelsesplaner for at sikre, at storslåede fregatfuglebestande forbliver stabile. Forordninger er blevet foreslået til regeringen i Antigua og Barbuda, men der er ingen aktuel juridisk beskyttelse for denne art.(Diamond og Schreiber, 2002)

Bidragydere

Tanya Dewey (redaktør), Animal Agents.

Martha Calcutt (forfatter), University of Notre Dame, Karen Powers (redaktør, instruktør), Radford University.