Geomys bursariusplains pocket gopher

Af Kate Teeter

Geografisk rækkevidde

Geomys bursariusfindes vest for Mississippi-floden til Rocky Mountains, og nordpå fra Texas og det nordøstlige Mexico, gennem Great Plains og til den canadiske grænse.(Paradiso, 1975)

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende

Habitat

Geomys bursariusfindes i åbne til tyndt skovklædte områder. Den foretrækker dyb, sandet, smuldrende jord, og dens udbredelse har tendens til at være begrænset af jordtype. På grund af denne præference er fordelingen af ​​Geomys ofte pletvis, og følger de lokale jorde tæt (Heaney og Timm 1985; Paradiso 1975).



  • Terrestriske biomer
  • savanne eller græsarealer

Fysisk beskrivelse

Geomys bursariushar kort pels, som kan variere fra en lysebrun til sort, og er normalt blegere på undersiden (Paradiso 1975). Som i andre medlemmer af familien Geomyidae, kraniet afG. bursariuser kraftigt forstærket, og den har stærke kæbemuskler. Halen er lang, med lidt hår (MacDonald 1984). Forelaws er store og vokser hurtigt. Kroppen er 187-357 mm lang, og halen er 51-107 mm lang (Whitaker 1997).(MacDonald, 1984; Whitaker, 1997)



hundekanaler på directv
  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • køn ens
  • Rækkevidde masse
    300 til 450 g
    10,57 til 15,86 oz
  • Rækkevidde
    187 til 357 mm
    7,36 til 14,06 tommer
  • Gennemsnitlig basal metabolisk hastighed
    0,769 watt
    AnAge

Reproduktion

Kønsforholdet for lommegofer er ofte skævt, med 3-4 gange så mange hunner som hanner. Den mandlige reproduktionssucces varierer meget, idet et lille antal af hannerne parrer sig med et flertal af hunnerne (MacDonald 1984). Hunnerne kan blive kønsmodne i deres fødselsår, men det bliver hannerne først året efter (MacDonald 1984). Parring begynder i meget tidligt forår, afhængigt af lokale klimatiske forhold. Unger fødes i det tidlige forår til slutningen af ​​sommeren i det sydlige USA, med størstedelen af ​​afkommet født april-juli. Der er et til tre afkom i et kuld. Drægtighedsperioden er 18-19 dage, og ungerne bliver hos moderen i ca. 2 måneder (Paradiso 1975).

grundlæggende clicker-træning
  • Vigtige reproduktive funktioner
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • Gennemsnitligt antal afkom
    4
    AnAge
  • Gennemsnitlig drægtighedsperiode
    51 dage
    AnAge
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (kvinde)
    Køn: kvinde
    91 dage
    AnAge
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (mandlig)
    Køn: mand
    91 dage
    AnAge

Levetid/Længde

Opførsel

Disse dyr er ensomme og territoriale. Hannerne forlader deres huler i det tidlige forår for at parre sig, men vender derefter tilbage til deres territorium. Hannernes territorier er generelt større end hunnernes, og grænser kan være sammenhængende (MacDonald 1984). Pocket gophers bekæmper andre pocket gophers ukendte for dem, og der er han-han aggression i ynglesæsonen (MacDonald 1984; Paradiso 1975). Burrows er relativt lavvandede om sommeren (20-30 cm - Whitaker 1997), og noget dybere om vinteren. Pocket gopher-grave kan findes ved bunker af jord, som efterlades i nærheden, mens hulen udgraves.



  • Nøgleadfærd
  • bevægelig

Kommunikation og perception

  • Perceptionskanaler
  • røre ved
  • kemisk

Madvaner

Geomys bursariuser planteædende og lever hovedsageligt af underjordiske rødder eller knolde (Paradiso 1975). Den fouragerer også lejlighedsvis efter vegetation over jorden (MacDonald 1984). Disse dyr drikker sjældent vand, da de tilsyneladende får tilstrækkeligt med vand fra deres føde (Paradiso 1975).

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Pommernes huler kan hjælpe med at lufte jorden og også give en vis kontrol over oversvømmelser ved at forbedre dræningen (Paradiso 1975).

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Pocket gophers betragtes som skadedyr for landbruget såvel som i forstædernes græsplæner (Paradiso 1975).



jarl den gnaven hvalp

Bevaringsstatus

Geomys bursariuser almindelig inden for sit område.

Bidragydere

Kate Teeter (forfatter), University of Michigan-Ann Arbor, Phil Myers (redaktør), Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor.