Glaucomys sabrinus nordlige flyvende egern

Af Eldad Malamuth og Michael Mulheisen

Geografisk rækkevidde

Glaucomys sabrinusspænder fra trægrænsen i Alaska og Canada mod syd i vest til det nordlige Californien og Colorado, midt på kontinentet til det centrale Michigan og Wisconsin og i øst til det nordlige North Carolina og Tennessee. Ø-populationer findes i områder med høj højde i andre dele af USA, herunder de sydlige Appalachian-bjerge, Black Hills og Sierra Nevada.

  • Biogeografiske regioner
  • nærktisk
    • hjemmehørende

Habitat

Findes oftest i områder domineret af nåletræer, kan nordlige flyvende egern også være relativt talrige i løv- og blandede nåleskove/løvskove.Glaucomys sabrinuser blevet fundet i forskellige områder, herunder regioner domineret af gran, gran og blandet hemlock, i bøgeahornskove, og i områder domineret af hvid gran og birk med spredte aspelunde. Det nordlige flyvende egern yngler ofte i nåletræer 1 til 18 meter over jorden. Rederne er lavet af kviste og bark, og de blødgøres med fjer, pels, blade og nåletræer.



speciel ligner den formel
  • Habitatregioner
  • tempereret
  • terrestrisk
  • Terrestriske biomer
  • taiga
  • Skov
  • bjerge

Fysisk beskrivelse

Glaucomys sabrinusvejer mellem 75 og 140 gram, og varierer fra 275 til 342 mm i længden. Den har silkegrå og kanelbrun pels med hvide spidser og grå baserede mavehår. Nordlige flyvende egern har en pelset patagium (kødfuld membran), der strækker sig fra forbenets håndled til bagbenets ankler. Halen er pelset, fladtrykt, afrundet i enden og lang (80% af længden af ​​hovedet og kroppen).Glaucomys sabrinushar store sorte øjne, som den bruger til natlig aktivitet. Sydlige flyveegern, som ligner de nordlige flyveegern, kan skelnes, fordi de er mindre, og hårene på bugen er ofte hvide helt ned til bunden af ​​håret. Tandformlen tilGlaucomys sabrinuser 1/1, 0/0, 2/1, 3/3 = 12/10 = 22.



  • Andre fysiske egenskaber
  • endotermisk
  • homoiotermisk
  • bilateral symmetri
  • Seksuel dimorfisme
  • køn ens
  • Rækkevidde masse
    75 til 140 g
    2,64 til 4,93 oz
  • Gennemsnitlig masse
    132,17 g
    4,66 oz
  • Rækkevidde
    275 til 342 mm
    10,83 til 13,46 tommer

Reproduktion

Lidt information er tilgængelig om parringssystemet for nordlige flyvende egern. Individer har højst sandsynligt forskellige makkere hver ynglesæson.

Frieriet begynder i marts og kan fortsætte indtil slutningen af ​​maj. Der fødes et kuld om året, og hunnen opdrager ungerne uden hjælp fra hannen. Kopulation sker i det tidlige forår og efterfølges af en drægtighedsperiode på 37 til 42 dage. Normalt fødes der 2 til 4 unger, selvom der er registreret kuld så små som 1 og så store som 6. Nyfødte er dårligt udviklede; de vejer 5 til 6 gram, og de har lukkede øjne og ører, sammenvoksede tæer og en cylindrisk hale. På den sjette dag er tæerne adskilt, og øjnene åbnes efter 31 dage. Unger forlader reden efter 40 dage og bliver helt fravænnet efter to måneder, selvom de kan blive hos moderen en måned mere. Flyvende egern yngler den første sommer efter deres fødsel.



  • Vigtige reproduktive funktioner
  • iteroparous
  • sæsonbestemt avl
  • gonokorisk / gonochoristisk / dioecious (kønnene adskilles)
  • seksuel
  • befrugtning
  • viviparøs
  • Avlsinterval
    Flyvende egern yngler en gang årligt.
  • Parringssæson
    Parring finder sted mellem marts og maj.
  • Range antal afkom
    1 til 6
  • Gennemsnitligt antal afkom
    2-4
  • Gennemsnitligt antal afkom
    3
    AnAge
  • Drægtighedsperiode
    37 til 42 dage
  • Gennemsnitlig fravænningsalder
    2 måneder
  • Gennemsnitlig tid til uafhængighed
    3 måneder
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (kvinde)
    1 år
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (kvinde)
    Køn: kvinde
    210 dage
    AnAge
  • Gennemsnitsalder ved seksuel eller reproduktiv modenhed (mandlig)
    1 år

Unge flyvende egern fødes hjælpeløse og bliver plejet og passet af deres mødre, indtil de når selvstændighed.

  • Forældreinvestering
  • altrisk
  • forbefrugtning
    • forsyning
    • beskytter
      • kvinde
  • forklækning/fødsel
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • kvinde
  • før fravænning/flygning
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • kvinde
  • før-uafhængighed
    • forsyning
      • kvinde
    • beskytter
      • kvinde

Levetid/Længde

De fleste nordlige flyvende egern lever mindre end fire år i naturen.

  • Rækkevidde levetid
    Status: vild
    4 (høje) år
  • Typisk levetid
    Status: vild
    4 (høje) år
  • Gennemsnitlig levetid
    Status: vild
    <4 years
  • Gennemsnitlig levetid
    Status: fangenskab
    13,0 år
    Max Planck Institut for Demografisk Forskning

Opførsel

Glaucomys sabrinuser klodset på jorden, men kan glide yndefuldt fra træ til træ. Nordlige flyvende egern deler nogle gange reder og kan leve i grupper på op til 8 voksne og unge. IndividuelGlaucomys sabrinussamles i enkeltkønnede grupper for varme om vinteren. Strengt nataktive, nordlige flyvende egern er aktive i omkring to timer, begyndende en time efter solnedgang, og igen i halvanden time til to timer før solopgang.



  • Nøgleadfærd
  • trælevende
  • scansorial
  • glider
  • natlige
  • bevægelig
  • stillesiddende
  • ensomme
  • territoriale
  • Social
  • Områdets størrelse
    0,008 til 0,31 km ^ 2

Hjemmebane

Afhængigt af habitatet varierer hjemmeområdet for nordlige flyvende egern fra 0,8 hektar til 31 hektar. Hunnlige nordlige flyvende egern er territoriale, men hannerne er det ikke. Befolkningstætheden kan være helt op til 10 egern pr. hektar under gunstige forhold.

Kommunikation og perception

Nordlige flyvende egern udsender en blød lav kvidren, og de klukker, når de er nødlidende. De bruger også duft og berøring til at kommunikere med hinanden.

De har fremragende sanser for hørelse, lugte, syn og berøring.



  • Kommunikationskanaler
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk
  • Perceptionskanaler
  • visuel
  • røre ved
  • akustisk
  • kemisk

Madvaner

Glaucomys sabrinushar en karakteristisk egern-diæt. De spiser nødder, agern, svampe og laver, suppleret med frugter, knopper, saft og lejlighedsvis insekt- og fugleæg. Nordlige flyvende egern adskiller sig fra mange egern ved, at lav og svampe er en stor del af kosten og ikke kun er kosttilskud. Det menes, at nordlige flyvende egern hamstrer mad til vinteren, selvom dette ikke er blevet bekræftet.

  • Primær diæt
  • planteæder
    • granivore
  • mykofag
  • Animalske fødevarer
  • fugle
  • æg
  • insekter
  • Plantefødevarer
  • frø, kerner og nødder
  • frugt
  • saft eller andre plantevæsker
  • lav
  • Andre fødevarer
  • svamp
  • Forsøgende adfærd
  • opbevarer eller gemmer mad

Predation

De vigtigste rovdyr for nordlige flyvende egern erugler,høge,mår,væsler,prærieulve, oghuskat. De undgår prædation hovedsageligt ved at være aktive om natten og gennem deres årvågenhed og smidighed i træerne.



Økosystem roller

Glaucomys sabrinuskan være vigtig i spredningen af ​​sporer af mykorrhizasvampe. Nordlige flyvende egern kan også være vigtige i spredningen af ​​nåletræskegler, selvom nogle spekulerer på, om deres aktivitet faktisk hæmmer skovens reproduktion gennem deres prædation på frø.

  • Økosystempåvirkning
  • spreder frø

Økonomisk betydning for mennesker: Positiv

Der er ingen kendte direkte positive effekter af nordlige flyvende egern på mennesker. Fordi de kan sprede frø og sporer og er bytte for en række rovdyr, hjælper de med at opretholde et blomstrende økosystem.

Økonomisk betydning for mennesker: Negativ

Nordlige flyvende egern vælger nogle gange hulepladser i huse og lader, hvilket er uønsket på grund af den støjende aktivitet om natten og affaldet fra reder og frøhuse. Nordlige flyvende egern kan også give problemer for professionelle fangstfolk om vinteren, da egernene går i fælder sat til mår og mink.

  • Negative påvirkninger
  • husholdningsskadedyr

Bevaringsstatus

UnderartenGlaucomys sabrinus coloratusogG. s. fuscuser truede befolkninger i Appalacherne.Glaucomys sabrinus coloratus, North Carolina flyvende egern blev udpeget som truede i 1985. Mellem 1880'erne og 1920'erne blev 500.000 acres skov, der understøttede de to underarter, reduceret til 200 acres af tømmer. Bevaringsfolk er bekymrede for, at yderligere ødelæggelse af levesteder, fragmentering og forurening vil eliminere de små og sårbare øer med høje habitater. Planen, der implementeres gennem US Fish and Wildlife Office, er følgende: 1) bestemme den nøjagtige fordeling af de to underarter 2) beskytte områder med passende levesteder 3) udforske økologien for de to underarter 4) teste responsen på forskellige habitatændringer , med fokus på forbedringsforanstaltninger og kompatible tømmerhøstmetoder. Nogle hævder, at mange andre populationer af underarter også er truede, men ingen er blevet opført endnu.

Øvrige bemærkninger

Vingebelastningskoefficienten for nordlige flyvende egern er omkring 50 Newton/kvadratmeter, 2-3 gange større end de fleste flagermus. En gennemsnitlig 'flyvning' påG. sabrinuser 20 meter, selvom der er registreret flyvninger så lange som 90 meter. Nordlige flyvende egern er også blevet set lave hele halvcirkler på en enkelt flyvning.

Bidragydere

Tanya Dewey (redaktør), University of Michigan-Ann Arbor, George Hammond (redaktør), Animal Agents Staff.

Allison Poor (redaktør), University of Michigan-Ann Arbor.

vizsla ungarn

Eldad Malamuth (forfatter), University of Michigan-Ann Arbor, Michael Mulheisen (forfatter), University of Michigan-Ann Arbor.